News (139)

Select a news topic from the list below, then select a news article to read.

Subcategorieën

Laatste Nieuws (111)
Laatste Nieuws

The latest news from the Joomla! Team

Toon items...
Voor de vrijwilligers van alle Limburgse schaakclubs vond op zaterdag 14 april het jaarlijkse vrijwilligerstreffen plaats.

Piet Boonen uit Belfeld, oud-bestuurslid van de Limburgse Schaakbond, is op 56-jarige leeftijd overleden

Jelmar Klinkenberg van SV Voerendaal heeft afgelopen vrijdag (30 maart) en zaterdag (31 maart) meegedaan aan het Nederlands Kampioenschap in de E-categorie (voor jeugd t/m 10 jaar) in Waalwijk.

Ger Smeets uit Voerendaal, Lid van Verdienste van SV Voerendaal, is afgelopen donderdag (29 maart) overleden.

Het tweede Schaakfestijn op Slot Schaesberg was een succes, ondanks de kou. Vele tientallen schakers togen naar Slot Schaesberg om mee te doen aan de activiteiten.

SV De Postertoren uit Herkenbosch heeft een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tegen de bevriende schaakvereniging uit de Duitse plaats Wegberg.

Op de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de Limburgse Schaakbond op zaterdag 17 maart is het voorstel voor de nieuwe LiSB bondscompetitie voor clubteams in z'n geheel aangenomen.

De nationale damestopspeelsters Tea Lanchava en Anne Haast waren op zaterdag 17 maart te gast bij DJC in Stein, dit als activiteit in het kader van het 50-jarig bestaan van DJC.

Piet Hoeben uit Tegelen is benoemd tot Lid van Verdienste van de Limburgse Schaakbond. Dit gebeurde op zaterdag 17 maart tijdens de Algemene Leden Vergadering in Stein. Van harte proficiat!!

Pagina 1 van 10
Ga naar boven
Positive SSL