Mededelingen i.v.m. start LiSB-competitie op zondag 17 okt.

Categorie: Algemeen Nieuws

Op zondag 17 oktober begint de LiSB competitie. Er zijn een aantal zaken die aandacht behoeven, vooral met betrekking tot geldende coronamaatregelen.

Hier volgen enkele mededelingen van competitieleider Ynze Mengerink:

 Ik wil u uitdrukkelijk wijzen op artikel 20.2 van het Wedstrijdreglement, waar de teamleider van de thuisspelende vereniging minimaal 1 week voor aanvang contact dient op te nemen met de teamleider van de bezoekende vereniging

Artikel 20. 2. De teamleider van de thuisspelende vereniging of zijn vervanger neemt minstens 1 week voordat een competitiewedstrijd wordt gespeeld contact op met de teamleider van de bezoekende vereniging en een eventueel aangewezen wedstrijdleider. De teamleider van de thuisspelende vereniging geeft naast eventuele bijzonderheden ook de locatie waar de wedstrijd gespeeld gaat worden. Indien de thuisspelende vereniging op een andere dan de voor het seizoen opgegeven locatie speelt, dient dit ook minimaal 1 week vóór de geplande wedstrijddatum medegedeeld te worden aan de Competitieleider.

Er dient vooral de geldende coronaprotocollen van de locatie duidelijk besproken te worden, zoals aangegeven in de KNSB mailing (CTB=Corona Toegangs Bewijs)

Advies voor schaakverenigingen naar aanleiding van dit protocol:

  • Als uw vereniging in een horecalocatie, een buurthuis of vergelijkbaar speelt waar als hoofdregel het tonen van een CTB geldt, kunt u in overleg treden met de uitbater/verhuurder of het schaken in een van de horeca afgescheiden gedeelte van het gebouw mogelijk is.
  • Als het niet mogelijk is om een afgescheiden gedeelte te gebruiken voor het schaken, dan is een CTB verplicht. Informeer in geval van externe competities dan tijdig de tegenstander.

Helaas heeft DJC 3 uit Stein zich moeten terugtrekken uit de 3e klasse. Aangezien niet alle teams tegen elkaar spelen, zullen de uitslagen van de wedstrijden waar DJC 3 zou hebben gespeeld, omgezet worden in een 4-0 regl. nederlaag.

Bijlagen:

Indeling

Speellocaties

KNSB-mailing

DELEN VIA:

Geen reacties op “Mededelingen i.v.m. start LiSB-competitie op zondag 17 okt.”

Laat een reactie achter

Als antwoord op Some User