Vanaf zondag 24 mei nieuw wekelijks online jeugdtoernooi

Categorie: Jeugd Nieuws

chesskid logoJeugdleider Limburgse Schaakbond Jos Dumont start op zondag 24 mei met een wekelijks online toernooi waar alle Limburgse jeugdschakers aan kunnen meedoen. 

We zullen mogelijk nog een hele tijd moeten afzien van alle schaakactiviteiten zoals we die voor de coronacrisis gewend waren. Dat is niet alleen voor de volwassen schakers een grote opgave, maar ook voor de jeugd betekent dit dat ze hun geliefde hobby nagenoeg niet meer op de normale manier (bordschaak) kunnen uitoefenen.

Gelukkig leven we in een tijd dat er veel mogelijk is met computers en internet.

Onze jeugdleider Jos Dumont organiseert vanaf zondag 24 mei elke week een toernooi via Chesskid.com

Deze toernooien zijn vooral geschikt voor de jongere en beginnende schakertjes uit Limburg; alleen kinderen uit het Limburgse jeugdschaak mogen deelnemen. Om mee te kunnen doen moeten de kinderen wel "Gold Member" zijn.

Heb je er nog geen ervaring mee? Kijk dan op https://schaakmatties.nl/ voor informatie. (Schaakmatties is de KNSB club op Chesskid)

Heb je dan nog vragen? Neem contact op met Jos Dumont Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een mailtje naar Eric van Breugel van de KNSB, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jos Dumont zou ook graag willen weten wie al ervaring heeft met lesgeven op afstand. Als we elkaars ervaringen delen, kunnen we elkaar misschien op weg helpen in deze onzekere tijd.

 

DELEN VIA:

Geen reacties op “Vanaf zondag 24 mei nieuw wekelijks online jeugdtoernooi”

Laat een reactie achter

Als antwoord op Some User