Team uit Maastricht 16e in finale NK Schoolschaak Online

Categorie: Jeugd Nieuws

Een team van de Bernard Lievegoed School uit Maastricht is in de finale van het Nederlands Kampioenschap Schoolschaak Online gedeeld 16e geworden.

De finale werd gespeeld op zaterdagmiddag 13 juni.

Voor de Bernard Lievegoed school, die zich als enige team uit Limburg plaatste voor de finale, speelden Flint Lieverse, Annelie de Koning, Luka Evans, Wouter van Aalst.

Het was de afsluiting van twee intensieve weken schaken. Tijdens die twee weken hadden ze samen met Linas Lieverse in de kwalificaties wel 120 partijen gespeeld! In de uiteindelijke finale op zaterdag 13 juni moesten de 18 beste schoolteams van Nederland het in vijf rondes tegen elkaar opnemen. Het veld was ongelooflijk sterk, en toch wist het team uit Maastricht nog 8.5 punten te verzamelen: Luka won 3 keer, Wouter en Flint allebei 2 keer en Annelie wist 1 keer te winnen, en een verloren partij toch tot remise te dwingen. Goed voor een gedeelde 16e plaats van Nederland!

Voor uitslagen zie bericht op website KNSB 

Fotocollage: dit zijn "actiefoto's" van Annelie en Wouter.

Dank aan de online coach van het team Bart de Koning voor het doorgeven van de foto's. Van Bart ontvingen we ook van elke speler een mooie gewonnen partij. 

 

 

DELEN VIA:

Geen reacties op “Team uit Maastricht 16e in finale NK Schoolschaak Online”

Laat een reactie achter

Als antwoord op Some User