Vergaderstukken voorjaarsvergadering zaterdag 6 april in Stein

Categorie: Algemeen Nieuws

Op zaterdag 6 april wordt de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de Limburgse schaakbond gehouden in Stein.

OP DE FOTO: het bestuur van de LiSB, linksboven voorzitter Walter Kunstek en dan met de klok mee secretaris Jean van Kan, competitieleider Ynze Mengerink en penningmeester Arthur Hendrickx.

Onze bond heeft 2x per jaar een algemene vergadering: in het voorjaar en in het najaar.

De locatie van de voorjaarsvergadering op zaterdag 6 april 2019 is Merode, Merodestraat 31, 6171 XM Stein. Aanvang is 10.30 uur; het streven is de vergadering uiterlijk rond 12.30 uur af te ronden.
 
Voor deze vergadering worden de afgevaardigden en plv afgevaardigden van de bij de LiSB aangesloten clubs uitgenodigd. Regels omtrent bijwonen van de vergaderingen zijn opgenomen in het Huishoudelijk Reglement en de Statuten.
 
Gezien de onderwerpen en het belang van de mogelijkheid om met elkaar te kunnen discussiëren over een aantal onderwerpen, zou het bestuur het zeer op prijs stellen wanneer alle verenigingen minimaal 1, maar liefst meer, leden naar deze ALV afvaardigen. Het stemrecht ligt uiteraard bij de afgevaardigden, maar dat neemt niet weg dat andere leden (al dan niet bestuur) ook welkom zijn! Zeker bij deze ALV, die in het teken staat van een aantal discussiepunten met het oog op de toekomst.
 
In het bijzonder uitgenodigd zijn de jeugdleiders (of verantwoordelijken voor het jeugdbeleid) en de wedstrijdleiders. Hun input (zie agenda) is ook van groot belang.
 
Voor de vergaderstukken klik hier
 
Vergaderstukken van eerdere vergaderingen zijn als volgt terug te vinden: ga naar de beginpagina van deze website en kijk rechtsboven bij 'Archief'. Als je op 'Archief' gaat 'staan', opent een menu en zie je onderaan 'Vergaderingen'. Als je op 'Vergaderingen' gaat 'staan' opent een nieuw menu en wijst het zich verder vanzelf. Beschikbaar zijn alle notulen sinds de oprichting van de LiSB in 1927. Verder de vergaderstukken van de ALV's van de laatste vijf jaar.
DELEN VIA:

Geen reacties op “Vergaderstukken voorjaarsvergadering zaterdag 6 april in Stein”

Laat een reactie achter

Als antwoord op Some User