Update overzicht in te halen wedstrijden LiSB-comp.

Categorie: Algemeen Nieuws

De competitieleider heeft een overzicht gemaakt van de wedstrijden die nog ingehaald moeten worden in de LiSB-competitie.

Hier onder het bericht van de competitieleider.

In de bijgevoegde PDF ziet u de stand van zaken m.b.t. het inhalen van ronde 2 en 3 van de LiSB competitie 2021-2022. Van de in oranje aangegeven data heb ik nog geen informatie ontvangen van de clubs. Indien er uiterlijk 13 maart geen alternatieve datum aan mij wordt doorgegeven, worden deze data definitief. Mochten er onjuistheden in deze PDF staan, laat mij dit dan z.s.m. weten.

Zoals eerder gecommuniceerd: de niet gespeelde wedstrijden van ronde 2 en 3 dienen ingehaald te worden voor ronde 6 (dat is 1 mei)! De thuisspelende teamleiders zijn in de lead om dit te regelen. De thuisspelende teamleiders geven mij z.s.m., doch uiterlijk 13 maart aan wanneer de uitgestelde wedstrijden gespeeld gaan worden!

Wordt er geen overeenstemming bereikt, dan is zondag 27 maart de uiterste speeldatum voor ronde 2 en zondag 3 april de uiterste speeldatum voor de 3e ronde

Als er wel overeenstemming wordt bereikt, mag de wedstrijd eventueel later gespeeld worden, maar dus uiterlijk voor 30 april (1 mei is ronde 6), maar deze datum moet dus wel voor 13 maart vastgesteld worden!                                                

Als er overeenstemming wordt bereikt, dient de datum aan mij te worden doorgegeven (dus voor 13 maart).

HSDV (3e klasse) en Tegelen 1 (Hoofdklasse) hebben besloten hun team terug te trekken. Alle gespeelde partijen blijven gelden voor de ratingverwerking. Omdat deze teams minder dan de helft van de wedstrijden hebben gespeeld, verliezen ze al hun wedstrijden met respectievelijk 4-0 en 6-0

Als een team besluit niet te spelen voor ronde 2 en/of 3 volgt er een reglementaire  4-0 of 6-0 nederlaag. Er zullen geen verdere boetes/straffen worden opgelegd voor deze twee ronden!

Met alle onduidelijkheden omtrent de competitie, wil ik alle teams de ruimte geven om eventuele wisselingen in hun opgegeven teamsamenstelling tot uiterlijk 19 maart door te geven (dus voor ronde 5). Dit dient te geschieden door mij dit via mail kenbaar te maken en vervolgens de gecorrigeerde teamsamenstelling via netstand in te voeren.

Mochten er afwijkende regels nodig zijn om de wedstrijden in te halen, dan dienen beide teams hiermee akkoord te gaan (dus bv alternatieve aanvangstijdstippen, spelen op zaterdag of doordeweekse dagen, alternatieve tijdsindeling etc). Ik hoor graag indien dit van toepassing is.   

Mvg 

Ynze Mengerink

Competitieleider LiSB

DELEN VIA:

Geen reacties op “Update overzicht in te halen wedstrijden LiSB-comp.”

Laat een reactie achter

Als antwoord op Some User