Uitnodiging voor ALV en Vrijwilligersdag 10 september

Categorie: Algemeen Nieuws

Uitnodiging voor de Algemene Leden Vergadering (ALV) met aansluitend Vrijwilligersdag op zaterdag 10 september in Grubbenvorst.

Het bestuur nodigt de verenigingen uit voor de vergadering en nodigt ook alle vrijwilligers (functieleden) van de verenigingen uit voor aansluitend de Vrijwilligersdag. 

Locatie is ‘Beej Toën’, Venloseweg 11, 5971 CG Grubbenvorst.

Vergadering

Voor wat betreft de vergadering vestigt de secretaris de nadruk op het volgende:

Graag in het bijzonder jullie aandacht voor de drie vacatures in het bestuur! We zoeken uiteraard met spoed kandidaten hiervoor!

Voor de vergaderstukken (agenda en toelichting), zie onderstaande hyperlink:

Vergaderstukken

Vrijwilligersdag

Aansluitend aan de ALV is er een gratis lunch voor zowel de deelnemers aan de ALV als de deelnemers aan de Vrijwilligersdag die aansluitend aan de ALV wordt gehouden. De Vrijwilligersdag is een bedankje aan alle vrijwilligers voor hun inzet om de verenigingen en de schaaksport in Limburg fier overeind te houden. 

Ben je niet namens je vereniging voor de ALV aangewezen maar wil je wel als vrijwilliger van je vereniging deelnemen aan het programma, dan ben je ook van harte welkom. Je kunt dan bijvoorbeeld beginnen met de lunch. Deze lunch wordt jullie gratis aangeboden en is een mooie manier om elkaar te ontmoeten en bij te praten.

De Witte Dame

Deze dag wordt gecombineerd met het programma in het kader van een door Frank Clevers georganiseerde reünie van De Witte Dame, de door hem en enkele jeugdvrienden in 1972 opgerichte club in Grubbenvorst die circa 40 jaar heeft bestaan. Omdat het in 1972 was, is het 'n soort gouden jubileum, vandaar het idee van de reünie. 

Programma
  • 09.30 uur  inloop
  • 10:00 uur  (stipt) ALV
  • 12.00 uur  lunch 
  • 13:00 uur  simultaan door FM Egbert Clevers 
  • 16:00 uur  lezing met Power Point Presentatie Fischer-Spassky 1972 door Frank Clevers
  • 17:00 uur  presentatie herinneringsboekje De Witte Dame 
  • 17:10 uur  huldiging Herm Clevis i.v.m. 50-jarig bondslidmaatschap
  • 17:15 uur  borrel  
  • 18:00 uur  buffet  
Aanmelden

Aanmelden is noodzakelijk en kan uitsluitend via een formulier dat aan alle genodigden per e-mail is toegestuurd, liefst vóór 1 september. Dit in verband met de planning van het aantal personen. Let op: aan- en afmelden uitsluitend via het formulier, niet per mail.

Kosten

De lunch is gratis. Je kunt ook meedoen aan het buffet, maar dan betaal je ter plekke wel 20 euro p.p.

Schaakkalender

Namens het bestuur wijst secretaris Jean van Kan nog op het volgende:

Op de Limburgse schaakkalender (zie onze site) worden de door verenigingen en bond aangemelde evenementen ingepland. Mocht je ook een evenement willen plannen, check dan eerst de kalender! Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat er niet meer dan één evenement op dezelfde dag plaatsvindt. Het is zonde van alle tijd en moeite die erin is gestoken wanneer er op de dag van een zo trots gepland evenement later nog een ander evenement wordt georganiseerd. En dat vermindert de kans op deelname aanzienlijk! Helaas is dat nu, voor het seizoen goed en wel begonnen is, al twee keer gebeurd.

Dus: plan je een evenement, check dan eerst of de datum nog vrij is op de kalender. En geef je evenement vervolgens door aan de kalendercoördinator zodat de datum vastgelegd wordt.

Laten we elkaar niet beconcurreren, maar samenwerken. Zo maakt elk evenement de meeste kans op een groot aantal deelnemers.

DELEN VIA:

Geen reacties op “Uitnodiging voor ALV en Vrijwilligersdag 10 september”

Laat een reactie achter

Als antwoord op Some User