Senatorenschaak op maandagmiddag in Klimmen

Categorie: Algemeen Nieuws

2018senatorenschaakOp een groot aantal plaatsen in Limburg kan overdag geschaakt worden. Dit is ook het geval in Klimmen. Daar wordt dit "Senatorenschaak" genoemd.

Het senatorenschaak is een initiatief van de verenigingen SV Voerendaal en SV Schaesberg. Zij schaken op maandagmiddag vanaf 13.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. De opkomst per middag is op dit moment gemiddeld 10 schakers met uitschieters naar boven en beneden.
Men speelt drie à vier partijen per middag, meestal vierkampjes. Het speeltempo bedraagt 25 minuten per persoon. Elke schaakmiddag is er per vierkamp een winnaar. De deelnemers aan het senatorenschaak zijn meestal lid van één van beide schaakclubs, maar men biedt ook onderdak aan thuisschakers.

De speellocatie is café Keulen, Schoolstraat 3, Klimmen.

Mocht je je door deze opzet aangesproken voelen, kom dan rustig eens kijken of schaak een middagje mee. 

Wil je vooraf nog informatie, mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Fred op (045-5410313 of 0651108186). 

Wie weet tot op een maandagmiddag!

Meer informatie:

website SV Schaesberg

Er is overigens ook overdagschaak in Elsloo (De Raadsheer), Maastricht (Het Vrolijke Paardje) en Roermond (de Aaj Pionne).

 

DELEN VIA:

Geen reacties op “Senatorenschaak op maandagmiddag in Klimmen”

Laat een reactie achter

Als antwoord op Some User