Nog enkele mededelingen over LiSB-competitie; o.a. Hoensbroek teruggetrokken

Categorie: Algemeen Nieuws

Helaas heeft zich nog een team teruggetrokken uit de LiSB-competitie, t.w. Hoensbroek/ME. In de 1e klasse B zal derhalve maar met 7 teams gespeeld gaan worden. ZwartWit Maastricht heeft derhalve een bye in ronde 1.

Hier onder nog enkele mededelingen van competitieleider Ynze Mengerink.

Met name de teamleiders en de externe wedstrijdleiders worden verzocht deze mededelingen goed tot zich te nemen: 

  1. Ik wil eenieder dringend vragen de gegevens in OLA in te vullen, dus teamleiders en externe wedstrijdleider. De OLA lijst (e-mailadressen) worden door mij gebruikt voor de verzending van competitie informatie. (Dus als iemand niet op deze lijst staat, krijgt hij/zij geen info van mij m.b.t. competitie informatie)
  2. DJC 3 heeft zich teruggetrokken uit de 3e klasse. HSDV zal juist in de 3klasse gaan spelen. Hiertoe diende Netstand info opnieuw ingevoerd te worden voor de 3e klasse. Als u uw team al had opgegeven voor de 3e klasse, dient dat helaas opnieuw te gebeuren. (kijk op Netstand van welke teams de samenstelling is geaccordeerd): https://lisb.netstand.nl/teams/index/14/viewteam
  3. De teamsamenstellingen dienen uiterlijk zaterdag 16 oktober bekend te zijn (invoeren via netstand: https://lisb.netstand.nl/divisions/select/14/team) – zie ook punt 2 hierboven
  4. Ik wil u uitdrukkelijk wijzen op artikel 20.2, waar de teamleider van de thuisspelende vereniging minimaal 1 week voor aanvang contact dient op te nemen met de teamleider van de bezoekende vereniging

Artikel 20. 2 LiSB competitie reglement: De teamleider van de thuisspelende vereniging of zijn vervanger neemt minstens 1 week voordat een competitiewedstrijd wordt gespeeld contact op met de teamleider van de bezoekende vereniging en een eventueel aangewezen wedstrijdleider. De teamleider van de thuisspelende vereniging geeft naast eventuele bijzonderheden ook de locatie waar de wedstrijd gespeeld gaat worden. Indien de thuisspelende vereniging op een andere dan de voor het seizoen opgegeven locatie speelt, dient dit ook minimaal 1 week vóór de geplande wedstrijddatum medegedeeld te worden aan de Competitieleider.  

  1. Er dient vooral de geldende corona protocollen van de locatie duidelijk besproken te worden, zoals aangegeven in de KNSB mailing (CTB=Corona Toegangs Bewijs)
  • Als uw vereniging in een horecalocatie, een buurthuis of vergelijkbaar speelt waar als hoofdregel het tonen van een CTB geldt, kunt u in overleg treden met de uitbater/verhuurder of het schaken in een van de horeca afgescheiden gedeelte van het gebouw mogelijk is.
  • Als het niet mogelijk is om een afgescheiden gedeelte te gebruiken voor het schaken, dan is een CTB verplicht. Informeer in geval van externe competities dan tijdig de tegenstander.
DELEN VIA:

Geen reacties op “Nog enkele mededelingen over LiSB-competitie; o.a. Hoensbroek teruggetrokken”

Laat een reactie achter

Als antwoord op Some User