Mededelingen competitieleider over start competitie

Categorie: Algemeen Nieuws

Hieronder volgen enkele mededelingen van onze competitieleider Dai Heinen over de start van de LiSB-competitie voor clubteams.

Alle deelnemende teams zijn opgevoerd in Netstand. Daar kunnen de clubs de spelersnamen doorgeven. Van belang hierbij is:

  • De opgegeven spelers dienen minimaal 2 speelronden in actie te komen voor hun vereniging (zie artikel 18 van het competitiereglement);
  • Graag de spelersnamen uiterlijk vrijdag 14 oktober doorgeven; wanneer het na deze datum gebeurt dan kan dit leiden tot een boete voor de vereniging van 10 euro (zie artikel 7.3 van het competitiereglement).

Bijlagen:

Zie ook:

Competitiereglement

De competitieleider heeft alle secretarissen, teamleiders en wedstrijdleiders van de verenigingen tevens persoonlijk aangeschreven. Zij hebben tevens een overzicht ontvangen van de gegevens van de teamleiders en wedstrijdleiders van de deelnemende verenigingen. Deze gegevens zijn afkomstig uit de Online Leden Administratie (OLA); indien niet correct dan deze graag zelf wijzigen in OLA en tevens aan de competitieleider doorgeven. Deze gegevens zijn alleen per mail verzonden en worden niet hier openbaar vermeld vanwege de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

DELEN VIA:

Geen reacties op “Mededelingen competitieleider over start competitie”

Laat een reactie achter

Als antwoord op Some User