Maurits Douven overleden op 28-jarige leeftijd

Categorie: Algemeen Nieuws

Het droevige bericht heeft ons bereikt dat Maurits Douven is overleden.

Maurits werd in december 2011 kampioen van Limburg in de hoogste leeftijdscategorie, waarna hij aan het NK mocht meedoen.

Van dat NK is de bijgaande foto.

Maurits was woonachtig in Susteren. Hij is 28 jaar geworden.

Onze condoleances aan de familie en vrienden en allen heel veel sterkte gewenst.

Hieronder het bericht dat werd geplaatst op de Facebookpagina van Euro-Chess:

Op maandag 21 juni 2021 bereikte ons het droevige bericht dat Maurits Douven, een van onze schakers, is overleden. Maurits was vele jaren een actief lid van onze schaakclub “Adelante Schaakt” in Valkenburg aan de Geul. Hij heeft zowel tijdens schaaktoernooien in Adelante alsook bij internationale schaaktoernooien (ook in het kader van Euro-Chess) in Praag en Boedapest mooie bekers gewonnen. Maurits heeft zich altijd ingezet om op een zo hoog mogelijk niveau te schaken. Hij is zelfs in Praag een keer kampioen geworden van het aldaar jaarlijks terugkerende internationale schaaktoernooi. Iedereen had altijd veel respect voor Maurits, niet alleen als tegenstander tijdens de schaakpartijen maar zeker ook voor de persoon Maurits zelf. Serieus bij het schaakbord, maar zeker ook veel plezier maken bij de andere activiteiten.
Maurits, we zullen je nooit vergeten.
De schakers en vrijwilligers/begeleiders van Euro-Chess en “Adelante Schaakt” in Valkenburg aan de Geul, alsook de leden van het Youth Committee zullen je missen.
DELEN VIA:

Geen reacties op “Maurits Douven overleden op 28-jarige leeftijd”

Laat een reactie achter

Als antwoord op Some User