Het was weer een gezellig vrijwilligerstreffen

Categorie: Algemeen Nieuws

2019vrijwilligerstreffenHet jaarlijkse vrijwilligerstreffen van de Limburgse Schaakbond was weer een gezellig treffen; een leuke middag met: een drankje, een hapje, een leuke quiz, wat kletsen, discussiëren, lachen en.... schaken.

Het vrijwilligerstreffen is een jaarlijks bedankje van de Limburgse Schaakbond aan de vrijwilligers van de Limburgse verenigingen. Deze vrijwilligers zorgen er immers voor dat de verenigingen draaien! Dankzij hen kunnen vele leden hun potjes spelen, week in, week uit. Ze mogen wel eens in het zonnetje gezet worden en daar is het vrijwilligerstreffen voor bedoeld.

Ditmaal was het vrijwilligerstreffen op zaterdag 9 maart in trefcentrum Aldenghoor in Haelen.

Er waren 25 genodigden aanwezig.

Was er in 2018 nog een programma met een simultaan door Maaike Keetman (met aansluitend een warm buffet), ditmaal was het niet alléén maar schaken. Het programma begon met een leuke quiz onder leiding van Eric Brouwers uit Margraten. Hij is schaker / lid van de vereniging De Juiste -Z- in Noorbeek en heeft zijn beroep gemaakt van o.a. 'kwizzen' voor bedrijven, verenigingen particulieren. Deze zijn bijzonder origineel, vermakelijk en gezellig; een garantie voor een leuke middag of avond. (voor informatie, zie zijn website Kwizzmaster)

Na de quiz was er een korte schaak-workshop door Ruud Lemmers, lid van SV Voerendaal.

Na afloop werd er nog een glaasje gedronken aan de bar en werd de conclusie getrokken dat het een geslaagde middag was, voor herhaling vatbaar, Wie er nu niet bij kon zijn, heeft volgend jaar weer een kans.

Voor foto's en filmpjes zie foto-album

DELEN VIA:

Geen reacties op “Het was weer een gezellig vrijwilligerstreffen”

Laat een reactie achter

Als antwoord op Some User