FM Lennert Lenaerts winnaar snelschaaktoernooi in Maastricht

Categorie: Algemeen Nieuws

2020Maastricht3maartFM Lennert Lenaerts is winnaar geworden van het FIDE Rated Blitz in Maastricht, een snelschaaktoernooi met speeltempo van 3 minuten p.p.p.p. en 2 seconden increment vanaf zet 1.

In het kader van 100 jaar Schaakvereniging Maastricht worden dit jaar meerdere FIDE gerate toernooien georganiseerd die toegankelijk zijn voor iedereen. Deze vinden plaats op dinsdagavonden in het clublokaal in sporthal De Geusselt.

Afgelopen dinsdag vond zo'n toernooi plaats, het Maastricht100 FIDE Rated Blitz, een snelschaaktoernooi met een speeltempo van 3 minuten per persoon per partij en 2 seconden increment vanaf zet 1.

Met een deelname vanuit België en vanuit zowel het noorden, midden als zuiden van de provincie Limburg en de aanwezigheid van drie FM's (Juan Pablo de Mey, Jozef Simenon en Lennert Lenaerts) kan het toernooi zeer geslaagd genoemd worden. Winnaar werd Lennert Lenaerts.

Opvallende deelnemer was erelid van de vereniging, Frans Neus. Het was geweldig om Frans na een kleine 20 jaar weer achter het bord te zien zitten. Met een score van bijna 50% in een deelnemersveld met drie FM's en tal van spelers met een rating boven de 1900 een prima binnenkomer!

Komende dinsdag start het Maastricht100 FIDE Rated Classic

Voor foto-album klik hier

 

2020Maastricht3maart2

DELEN VIA:

Geen reacties op “FM Lennert Lenaerts winnaar snelschaaktoernooi in Maastricht”

Laat een reactie achter

Als antwoord op Some User