Dit jaar geen winnaar van BSV Open in Blerick

Categorie: Algemeen Nieuws

Vanwege de omstandigheden die iedereen inmiddels wel kent, heeft het bestuur van de Blerickse Schaak Vereniging besloten dat het BSV Open niet meer wordt hervat.

In het BSV Open (ofwel: Open Kampioenschap van Blerick) zijn vier ronden gespeeld (28 oktober 2019, 18 november 2019, 16 december 2019, 10 februari 2020). Vanwege 'corona' moest het toernooi worden stilgelegd.

Er zouden eigenlijk nog drie ronden gespeeld moeten worden. Koploper na 4 ronden was Mart Nabuurs met de maximale score van 4 punten.

De club heeft nu besloten dat het toernooi niet wordt voortgezet. Er wordt geen winnaar uitgeroepen. Het besluit om het toernooi niet voort te zetten heeft de vereniging zo lang mogelijk voor zich uit geschoven omdat er nog de hoop was dat het toernooi eventueel in de zomermaanden nog uitgespeeld zou kunnen worden. Er is ook nog overwogen om het toernooi online uit te spelen, maar niet alle schakers zijn online present en dit zou ook een te zware wissel op de organisatie trekken. 

Ronde 4 zal wel nog worden doorgegeven aan de KNSB voor de ratingverwerking.

Zie ook bericht op website Blerick

Wie nog even wil genieten hoe het eruit zag toen er nog normaal bordschaak gespeeld werd, kan het foto-album bekijken van eerdere ronden van dit toernooi. Zie: foto-album

Eerdere winnaars:

2014: Henk van Gool

2015: Henk van Gool

2016: Henk van Gool

2017: Roland van Vliembergen

2018: Eugen Heinert

2019: Roland van Vliembergen

2020: geen winnaar

 

DELEN VIA:

Geen reacties op “Dit jaar geen winnaar van BSV Open in Blerick”

Laat een reactie achter

Als antwoord op Some User