ALV en Vrijwilligersdag op 10 sept. in Grubbenvorst

Categorie: Algemeen Nieuws

De Algemene Leden Vergadering (ALV) van de Limburgse Schaakbond wordt gehouden op zaterdag 10 september in Grubbenvorst. Aansluitend is de Vrijwilligersdag.  

Hieronder de uitnodiging van secretaris Jean van Kan.


Aan: de vrijwilligers (functieleden) van de Limburgse schaakverenigingen

Beste schaakvrienden, vrijwilligers die onze verenigingen kleur geven en veel werk verrichten voor onze schaaksport.

Bij deze wil ik jullie van harte uitnodigen om deel te nemen aan de algemene ledenvergadering van de LiSB, en/of aan de aansluitende vrijwilligersdag. Zaterdag 10 september in Grubbenvorst.

Frank Clevers heeft een mooi programma gemaakt voor de reünie van schaakvereniging de Witte Dame uit Grubbenvorst. Hij opperde het idee om dit te combineren met de ALV van de Limburgse Schaakbond. Daaruit ontstond het idee om het ook te combineren met de vrijwilligersdag.

De vrijwilligersdag is een bedankje aan alle vrijwilligers voor hun inzet om de verenigingen en de schaaksport in Limburg fier overeind te houden. 

Het programma voor zaterdag 10 september 2022:

Datum: zaterdag 10 september  

Locatie: ‘Beej Toën’, Venloseweg 11, 5971 CG Grubbenvorst, website: www.beejtoen.nl  

Programma: 

  • 09.30 uur  ALV 
  • 12.00 uur  lunch 
  • 13:00 uur  simultaan door FM Egbert Clevers 
  • 16:00 uur  lezing met Power Point Presentatie Fischer-Spassky 1972 
  • 17:00 uur  presentatie herinneringsboekje De Witte Dame 
  • 17:10 uur  huldiging jubilaris
  • 17:15 uur  borrel  
  • 18:00 uur  buffet  

Kosten: 

De lunch bestaat uit soep en twee broodjes á € 11,- p.p. Voor de vrijwilligers van de Limburgse schaakverenigingen is deze lunch gratis! Ook worden er een aantal consumptiebonnen verstrekt.

Buffet is € 20,- p.p. 

Aanmelden:

Jullie kunnen intekenen op 1 of meer onderdelen van het programma. Instappen kan op elk moment, mits je dat duidelijk aangeeft.

Aanmelden is noodzakelijk en kan uitsluitend via een formulier dat aan alle genodigden per e-mail is toegestuurd, voor 1 september. Dit in verband met de planning van het aantal personen.


Wij verheugen ons op jullie komst! We hopen uiteraard op een goede opkomst voor de ALV (uitnodiging en stukken volgen later), maar ook op een goede opkomst voor de overige onderdelen. Ben je niet namens je vereniging voor de ALV aangewezen maar wil je wel als vrijwilliger van je vereniging deelnemen aan het programma, dan ben je ook van harte welkom. Je kunt dan bijvoorbeeld beginnen met de lunch. Deze lunch wordt jullie gratis aangeboden en is een mooie manier om elkaar te ontmoeten en bij te praten.

Een simultaan tegen een sterke speler als Egbert Clevers is altijd leuk. Verder is er de lezing van Frank over de match van de eeuw, waarbij Robert James (Bobby) Fischer op overdonderende wijze de wereldtitel opeiste. 

We vervolgen met de presentatie van het herinneringsboekje de Witte Dame en een huldiging voor een bijzondere jubilaris, waarna er geborreld kan worden. En wie wil kan afsluiten met een buffet.

Speciaal woord van dank aan Frank Clevers, die het programma voor deze dag mogelijk gemaakt heeft.

Graag tot ziens op zaterdag 10 september!

En nog even voor alle duidelijkheid: aan- en afmelden uitsluitend via het formulier, niet per mail.


Met vriendelijke groet, 

Jean van Kan, LiSB-secretaris.

DELEN VIA:

Geen reacties op “ALV en Vrijwilligersdag op 10 sept. in Grubbenvorst”

Laat een reactie achter

Als antwoord op Some User