Al ruim 500 aanmeldingen voor BPB Limburg Open

Categorie: Algemeen Nieuws

Voor het 15e BPB Limburg Open hebben zich al ruim 500 spelers aangemeld. Het toernooi is van 26 t/m 29 mei in Maastricht.

Er kunnen maximaal 600 spelers meedoen.

Nog even genieten van het toernooi van 2022? Bekijk de mooie aftermovie in dit bericht. De filmpje is beschikbaar gesteld door hoofdsponsor Bruls Prefab Beton en NB personeel Het is tot stand gekomen in samenwerking met cameraman Tommie de Vlieger.

Speellocatie

Speellocatie van het Limburg Open is wederom sporthal De Geusselt in Maastricht vlakbij het stadion van MVV. Deze hal heeft een prachtige speelzaal, een grote ruimte voor de live-analyse en een fijne bar met goede analysemogelijkheden.

Kampioenschap van Limburg

Het Limburg Open geldt wederom tevens als officieel Kampioenschap van Limburg van de Limburgse Schaakbond. Het kampioenschap van 2023 is al het 92e Kampioenschap van Limburg. Het lid van de Limburgse bond dat het hoogst eindigt mag zich Kampioen van Limburg noemen. Er is tevens een kampioenschap van Limburg voor dames, senioren (50-plus) en veteranen (60-plus). 

Prijzenfonds

Het prijzenfonds is flink verhoogd. Het prijzenfonds bedraagt in totaal 13.000 euro.

Pinksterweekeinde 

Traditioneel wordt het toernooi gehouden met Pinksteren en vanwege dit vrije weekend kunnen er 7 ronden worden uitgesmeerd over 4 dagen (de veteranen spelen 5 ronden). Dit zorgt voor een relaxed speelschema waarbij het mogelijk is om ook de mooie historische binnenstad van Maastricht te ontdekken. 

Toernooi website

Alle informatie is te vinden op de website van het toernooi: https://limburgopen.nl/ 

DELEN VIA:

Geen reacties op “Al ruim 500 aanmeldingen voor BPB Limburg Open”

Laat een reactie achter

Als antwoord op Some User