Aanvullende mededelingen i.v.m. competitie 14 november

Categorie: Algemeen Nieuws

Enkele aanvullende mededelingen van de competitieleider i.v.m. de 2e ronde van de LiSB-competitie op zondag 14 november.

Beste secretarissen, externe wedstrijdleiders en teamleiders,

Er zijn nieuwe coronaregels afgekondigd. Deze regels laten het schaken nog steeds toe, maar we kunnen ons voorstellen dat niet iedereen ook daadwerkelijk wil gaan schaken. Als LiSB-bestuur stellen we derhalve het volgende voor:

De teamleider van de thuisspelende vereniging checkt of er thuis gespeeld kan en mag worden. Als dat het geval is, checkt hij of hij een team op de been kan brengen en checkt hij tevens met de teamleider van het uitspelende team of dat team ook bereid is om te spelen. Indien beide teamleiders willen spelen, kan er gespeeld worden (zonder publiek). Indien er niet gespeeld wordt, wordt de wedstrijd tot nader order uitgesteld en dient dit z.s.m., maar uiterlijk zondag 13:00, aan mij kenbaar gemaakt worden.

Mochten er aanpassingen nodig zijn om te kunnen spelen (bv een speeltempo in hoofdklasse of 1e klasse waarbij geen extra half uur na 40 zetten wordt toegekend) is dat aan de teamleider van de thuisspelende vereniging om dat vooraf met de uitspelende teamleider te regelen. Indien beide teamleiders akkoord zijn, kan dit verder zonder mijn toestemming!

Groet,

Ynze Mengerink
Competitieleider LiSB

DELEN VIA:

Geen reacties op “Aanvullende mededelingen i.v.m. competitie 14 november”

Laat een reactie achter

Als antwoord op Some User