Thieu van Pol winnaar toernooi 't Stokpaardje

Categorie: Algemeen Nieuws
V.l.n.r. winnaar Thieu van Pol, voorzitter Arie Schakel en Wim Berden.
V.l.n.r. winnaar Thieu van Pol, voorzitter Arie Schakel en Wim Berden.

Het 10e Wim Berden rapidtoernooi van de vereniging 't Stokpaardje uit Maasbracht is gewonnen door Thieu van Pol uit Montfort.

Op donderdag 4 april werd de zesde en laatste ronde van drie partijen gespeeld. Doordat 10 van de 26 deelnemers zich hadden afgemeld konden slechts 2 van de 3 ronden worden ingedeeld en was de  stand na ronde 17 tevens de einduitslag. Het bleef tot het allerlaatste moment onzeker wie dit toernooi als winnaar zou afsluiten. Na afloop maakte de wedstrijdleider Wim Berden de uitslag bekend, waarbij de voorzitter de prijzen uitreikte.

Gelijk op de derde plaats eindigden Aaron de Koning uit Roermond en Rob Haarsma uit Vlodrop. Doordat Aaron de onderlinge partij had gewonnen werd aan hem de derde prijs uitgereikt. Op de eerste plaats eindigden Thieu van Pol en Michel Franssen. Ook hier gaf de onderlinge partij de doorslag en ontving Michel de tweede prijs en Thieu de eerste prijs met certificaat.

Dit seizoen organiseerde ’t Stokpaardje dit toernooi verdeeld over zes donderdagavonden in Zaal Maas Binnenvaart Museum, Maasbracht. Het toernooi is genoemd naar erelid Wim Berden van 't Stokpaardje, die al vanaf de oprichting in 1972 lid is.

Zie:

Aankondiging

Uitslagen

DELEN VIA:

Geen reacties op “Thieu van Pol winnaar toernooi 't Stokpaardje”

Laat een reactie achter

Als antwoord op Some User