Paul Peters nieuwe competitieleider KNSB

Categorie: Algemeen Nieuws

Paul Peters, lid van SV Bergen in Noord-Limburg, wordt de nieuwe competitieleider van de KNSB.

Paul volgt Ron Bleeker op.

Paul is komend seizoen de nieuwe competitieleider van de KNSB-competitie. Een competitieleider maakt de indeling voor het nieuwe seizoen, deelt de wedstrijdleiders in, controleert de speelgerechtigdheid van de spelers en neemt beslissingen op ingediende protesten.

Paul Peters was eerder bestuurslid en competitieleider van de Limburgse Schaakbond, nu maakt hij dus de stap naar deze functie maar dan bij de KNSB.

In het deze week verschenen blad 'Schaakmagazine' van de KNSB staat een artikel over de wisseling van de wacht bij de KNSB. Paul Peters is 45 jaar, Internationaal Arbiter, lid van SV Bergen. Aan schaken komt hij niet veel meer toe. Hij heeft een baan als databasebeheerder, is looptrainer en maakt tijd voor zijn familie. In het artikel zegt hij o.a.: "Ik was eerder competitieleider van de Limburgse bond, maar dat vond ik een te zware belasting. Daar moest ik ook de administratie doen en was het een bestuursfunctie. Bij de KNSB ga ik indelen, controleren en beslissen, het is een uitvoerende functie. Dat past mij goed, ik houd van organiseren. Het beleidsmatige laat ik liever over aan anderen.

Bij de KNSB wordt een competitleider ondersteund voor iemand van het bondsbureau (Koos Stolk), die de uitslagen verwerkt, de nieuwsbrief maakt en berichten over de competitie op de website zet.

 

DELEN VIA:

Geen reacties op “Paul Peters nieuwe competitieleider KNSB”

Laat een reactie achter

Als antwoord op Some User