Webmaster

EuweLeuk om eens te bekijken: het boekje dat verscheen bij het 50-jarig bestaan van de vereniging RSC 't Pionneke uit Roermond.

SiemvanDaelprofielfotoFM Siem van Dael uit Reuver speelt in de groep Qualifiers in het Tata Steel Chess Tournament in Wijk aan Zee. Zijn partijen kunnen live gevolgd worden.

2020LeondeVriesLeon de Vries, lid van SV Voerendaal, is verrassend co-winnaar geworden van de B-groep van het Internationale Chessfestival in Groningen.

2020PJKL1Het 61e Persoonlijk Jeugd Kampioenschap van Limburg is gespeeld op zondag 5 januari 2020. Het is een mooie happening geworden met maar liefst 51 deelnemers.

In Venlo is het een hele oude en leuke traditie: het jaarlijkse gongschaaktoernooi. Ditmaal werd Mart Nabuurs winnaar.

wafelschaak 2019 300x225Op uitnodiging van Schaak Vereniging Leudal is Eduard Coenen uit Roermond de uitdaging aangegaan om een simultaan te geven.

2019kerst inn1Vincent Sewalt is winnaar geworden van de traditionele kerst-inn van SV Schaesberg.

LeoCaessensOp 69-jarige leeftijd is Leo Caessens uit Stein plotseling overleden.

2020VanCleef'Ieder verzorgingshuis een schaakvereniging' is de kop boven een artikel in het blad van de ANBO (Algemene Bond van Ouderen) over Bart van Cleef.

petervandinteren1Al meteen op de eerste dag van het jaar is toernooitijger Peter van Dinteren in de prijzen gevallen. Hij behaalde een medaille bij een toernooi in Würselen.

Zoeken

Aankomende activiteiten

Alex Vinken banner

Bekijk ook onze facebook pagina.

facebook pagina logo lisb 

 

png bpb.fw

 

png ispw.fw

Ga naar boven