Webmaster

2020Online29maartDe enkele dagen geleden nieuw opgerichte digitale schaakclub "De Limburgse Jeugd" is van start gegaan en heeft nu twee online toernooien gespeeld. 

woensdag, 25 maart 2020 20:19

Online club opgericht: de Blerick Bishops

Blerick BishopsIn deze tijd van de coronacrisis heeft ook de Blerickse Schaak Vereniging zijn heil online gezocht. Ze hebben een online club opgericht met de niet te missen naam: De Blerick Bishops.

Het eerste online toernooi van SV Schaesberg op chess.com is op donderdag 26 maart gewonnen door Karel Zwakhalen (spelend onder de nickname Geef-op).

2020thijsickenroth1Opmerkelijk: Thijs Ickenroth is erin geslaagd om na meer dan 40 jaar weer clubkampioen te worden van zijn vereniging.

logoknsbIn verband met de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft de KNSB besloten de nog niet gespeelde wedstrijden van zowel de KNSB-competitie als de KNSB-beker te annuleren.

LimburgOpenAfgelastHet BPB Limburg Open in Maastricht kan dit jaar niet doorgaan vanwege het coronavirus, zo is op maandag 23 maart door de organisatie bekendgemaakt.

chesskid logoJeugdleider Limburgse Schaakbond Jos Dumont maakt alle jeugdleiders en jeugdschakers attent op de mogelijkheid van online schaken via ChessKid.com. 

TomKoolenHet nu vanwege corona lopende online toernooi van Schaakvereniging Maastricht heeft de aandacht getrokken van de Maastrichtse omroep RTV Maastricht.

De indeling voor de 4e ronde van het online toernooi van Schaakvereniging Maastricht is bekend. Deze ronde wordt dinsdagavond 31 maart gespeeld.

donderdag, 26 maart 2020 17:10

Mededeling bestuur: competities beëindigd

Mededeling van het bestuur van de Limburgse Schaakbond naar aanleiding van de aanhoudende coronacrisis.

Zoeken

Aankomende activiteiten

Er zijn voorlopig geen schaakactiviteiten vanwege het coronavirus.

Wel zijn er diverse online toernooien (zie nieuwsberichten). 

 

 

Alex Vinken banner

Bekijk ook onze facebook pagina.

facebook pagina logo lisb 

 

png bpb.fw

 

png ispw.fw

Ga naar boven