Stand van zaken toernooi Winter Series Maastricht

Categorie: Algemeen Nieuws

In de Limburg League Winter Series, een toernooi van Schaakvereniging Maastricht, is de 1e ronde van de tweede cyclus afgewerkt.

In dit toernooi wordt gespeeld in vier groepen van zes spelers; er worden dus 5 ronden gespeeld (op 8 en 15 dec. en 12, 19 en 26 januari).

Speeltempo is 1.30 uur met 30 seconden increment per zet. Men mag met de tegenstander een alternatief tempo afspreken maar het minimum is 45 minuten per speler + 15 seconden increment. Ook kan in onderling overleg op een andere dag gespeeld worden, mits deze partij wel gespeeld wordt voordat de volgende ronde begint.
Na 5 ronden is er sprake van promotie en degradatie en worden nieuwe groepen samengesteld. Dan kunnen ook nieuwe spelers instromen, 

De opzet van het toernooi is hybride. Dat wil zeggen: als de regels van het RIVM het toestaan en de speelzaal open is, kun je je partij spelen in sporthal De Geusselt in Maastricht, het clublokaal van Schaakvereniging Maastricht. Maar als de zaal gesloten is, of een van de spelers is in quarantaine, of neem je liever geen risico of woon je simpelweg te ver weg, dan kun je vanuit thuis online spelen. Mogelijk zit de één thuis en de ander op de club. Sommige personen willen misschien hun tegenstander thuis uitnodigen om daar hun partij met echt hout te kunnen spelen. Met andere woorden: alles is mogelijk.

Uitslagen en standen

Alle uitslagen zijn te vinden op de website van Schaakvereniging Maastricht.

Hier zien we de partij Soes Martojo - Harry Nietsch (0-1), gespeeld in de eerste ronde van de tweede cyclus. 

DELEN VIA:

Geen reacties op “Stand van zaken toernooi Winter Series Maastricht”

Laat een reactie achter

Als antwoord op Some User