Sensationele ledenwinst voor Schaakvereniging Maastricht

Categorie: Algemeen Nieuws

Schaakvereniging Maastricht heeft in korte tijd een sensationele ledenwinst behaald. De club telt nu 51 leden.

Het aantal van 51 is op woensdag 12 februari bekendgemaakt door voorzitter Hans Hoornstra op de Facebookpagina van de vereniging. De vereniging bestaat overigens dit jaar 100 jaar en is de oudste schaakvereniging van Limburg.

Hier onder het bericht van de voorzitter op de Facebookpagina.

We hebben meer dan 50 leden. Een mijlpaal. We startten in september met nog geen 20 leden. Inmiddels zijn we meer dan verdubbeld. Maastricht heeft nu 51 leden. Wekelijks melden zich nieuwe geïnteresseerden. Gisteravond hadden we 7 interne partijen, maar daarnaast speelden 8 man in externe competities. Eerder op de avond speelden 16 kinderen bij de jeugdafdeling. Op één avond speelden 38 leden schaak. Geweldig. In dit tempo sluiten we niet uit dat we aan het eind van het seizoen 75 leden zullen hebben! Laten we ons dit ten doel stellen.
En er komen mooie activiteiten aan. Twee toernooien uit de serie Maastricht100. Dit zijn officiële FIDE gerate toernooien. Op 3 maart spelen we Maastricht100 FIDE rated Blitz en een week erna start het zevenrondig Maastricht100 FIDE rated Classic.
Leden geven zich voor deze toernooien op via Spond daarvoor ontvang je snel een uitnodiging).
Niet leden kunnen zich opgeven voor een of beide toernooien via de website.
DELEN VIA:

Geen reacties op “Sensationele ledenwinst voor Schaakvereniging Maastricht”

Laat een reactie achter

Als antwoord op Some User