Filmpje: hoe kun je ons steunen met een paar muisklikken?

Categorie: Algemeen Nieuws

Op onze website hebben we al een tijdje een button staan van SponsorKliks. Dit heeft de Limburgse Schaakbond nu al 516,42 euro opgeleverd. In een filmpje kun je zien hoe het werkt. 

Wie wel eens online een aankoop doet bij een webwinkel, kan zonder kosten en alleen maar met een paar extra muisklikken het schaken in Limburg financieel steunen.

Hier is een filmpje met uitleg te te zien:

Hier onder kun je ook lezen hoe het werkt. Er zijn twee manieren:

1. Via onze website, klik op de button Sponsorkliks

Op onze site zie je in de rechterkolom een button met het kopje 'Sponsor gratis'. Als je daar op klikt, kom je op een pagina met een heleboel webwinkels; je selecteert de webwinkel die je moet hebben en je doet je aankoop. De Limburgse Schaakbond ontvangt daar een commissie over. Bij elke aankoop is dat een klein bedrag, maar alle beetjes baten en op het ogenblik is de opbrengst € 516,42.

Let wel, jij betaalt niks extra. De webwinkel betaalt een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. Dit is geheel anoniem. Niemand kan zien wie de bestelling heeft geplaatst. 

Een voorbeeld van wat het kan opleveren: een van onze leden kocht onlangs een wasmachine bij Coolblue. Dit leverde de LiSB 16 euro op (!) en dat alleen maar dankzij een paar muisklikken.

2. Via app op smartphone of tablet

Doe je aankopen via je mobiele telefoon of tablet? Er is nu ook de mogelijkheid om dit via een app van Sponsorkliks op de smartphone te doen. Installeer even de app van SponsorKliks. Via de app is het nog gemakkelijker om een bestelling te doen via de pagina van SponsorKliks. 

Zet na het downloaden van de SponsorKliksapp (klik hier voor Android en hier voor Apple) het pictogram op je homepage van je telefoon of tablet, dan weet je zeker dat je de LiSB de volgende keer niet vergeet.

DELEN VIA:

Geen reacties op “Filmpje: hoe kun je ons steunen met een paar muisklikken?”

Laat een reactie achter

Als antwoord op Some User