Deze pagina afdrukken
dinsdag, 30 juni 2020 21:40

Hans Dam winnaar toernooi online club SV Schaesberg

Geschreven door

Het 25e toernooi van de online club van SV Schaesberg is op maandag 29 juni gewonnen door Hans Dam.

Het was ditmaal een snelschaakavond; speeltempo 4 minuten per persoon per partij met een increment van 5 seconden per zet.

Drie spelers behaalden een score van 4 punten, maar na de precieze telling was de eindstand aan kop:

1. Hans Dam

2. Henk Temmink

3. Rudi Seip

De toernooiwinnaars tot dusver: Erik Corneth 5x, Rudi Seip 3x, Hans Dam 2x, Henk Temmink 2x, Bram Brassé 2x, Karel Zwakhalen 1x, Hans Hoornstra 1x, Guus de Boer 1x, FM Jozef Simenon 1x, WIM Rosa Ratsma 1x, WFM Maaike Keetman 1x, IM Tea Lanchava 1x. Verder werd 'Boldyjoe' 4x winnaar, maar diens account werd door Chess.com gesloten in verband met overtreding fair play regels.

Tweemaal per week

De online club van SV Schaesberg houdt 2x per week een toernooi:

- elke maandag 20.00 uur snelschaak

- elke donderdag 20.00 uur rapidschaak

Wat heb je nodig om mee te doen?

Om mee te doen heb je een account nodig op chess.com. Dat kan een gratis account zijn. Vervolgens dien je lid te worden van de club Schaakvereniging Schaesberg. Je kunt via chess.com een verzoek doen om lid te worden of je stuurt een e-mail met je gebruikersnaam naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je krijgt van SV Schaesberg een uitnodiging die je moet accepteren.

Op de nieuwspagina van de club op chess.com worden links gepubliceerd naar de toernooien en deze links komen ook in de agenda op deze site staan. Vanaf een uur voor aanvang kun je je via deze links aanmelden. Wees wel op tijd, want klokslag 20:00 uur begint de eerste ronde en dan is aanmelden niet meer mogelijk. 

Laatst aangepast op dinsdag, 30 juni 2020 21:48