vrijdag, 23 augustus 2019 10:31

Wie helpt Tapijntuin Maastricht aan geschikt schaakspel?

Geschreven door

TapijntuinWie kan de Tapijntuin in Maastricht helpen aan een geschikt schaakspel? Een bruikbare tip is ook welkom.

De Tapijntuin ligt in het hartje van Maastricht. Op het terrein van de voormalige Tapijnkazerne werken vrijwilligers met hart en ziel aan de ontwikkeling van een biologische stadstuin. Het is een vrij toegankelijke plek waar bezoekers verrast worden door wat de natuur Maastricht te bieden heeft aan gezonde producten. 

Men wil op een mooie plek in de tuin een schaakspel plaatsen op een hoge tafel. Van november tot 1 maart staat het binnen en de rest van het jaar buiten, mogelijk onder een pergola. Dat zou een prtachtige ambiance zijn om lekker een partij te schaken. De vrijwilligers van de Tapijntuin willen graag dat mensen gaan schaken en ze hopen dat o.a. de studenten die er vlakbij wonen, er gebruik van gaan maken.

Men heeft het liefst een houten bord en houten schaakstukken. Wat betreft het formaat van bord en stukken: het mag de doornsee gangbare maat zijn.

Wie kan helpen of een tip heeft, kan contact opnemen met Martia Tersteeg, voorzitter Tapijntuin, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 06 53 43 84 94.

Laatst aangepast op vrijdag, 23 augustus 2019 10:53

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Alex Vinken banner

Bekijk ook onze facebook pagina.

facebook pagina logo lisb 

 

png bpb.fw

 

png ispw.fw

Ga naar boven