zaterdag, 13 oktober 2018 15:10

DJC vierde Wereld Schaak Dag in Stein; aandacht hiervoor bij L1 Televisie

Geschreven door

De vereniging DJC Stein heeft op de clubavond op vrijdag 12 oktober aandacht besteed aan Wereld Schaak Dag. De Limburgse zender L1 maakte een reportage voor de televisie.

In zaal Merode in Stein, het clublokaal van DJC, vond een leuke avond plaats in het kader van Wereld Schaak Dag, waarbij jeugd en senioren samen optrokken. Allerlei ludieke schaakvarianten waren door de organisatoren bedacht. Termen als Raindropchess, hoofd hand, doorgeefschaak Er werden tweetallen gevormd (zoveel mogelijk bestaande uit 1 senior en 1 jeugdspeler) die samen de strijd aangingen.

Natuurlijk waren er de nodige prijzen te winnen...maar de grootste winst ligt in een mooie kans tot integratie van jeugdleden en senioren! En wij mogen stellen dat dit zeker gelukt is.

Presentator / Verslaggever Yaël Weijenberg van L1 maakte een reportage, voor deze reportage klik op de afbeelding rechtsboven in dit bericht (klik op play), het venster kan vergroot worden (attentie het begint met korte reclame, daarna begint de reportage)

Voor foto-album klik hier

Laatst aangepast op dinsdag, 12 maart 2019 13:32

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Aankomende activiteiten

Alex Vinken banner

Bekijk ook onze facebook pagina.

facebook pagina logo lisb 

 

png bpb.fw

 

png ispw.fw

Ga naar boven