zaterdag, 01 september 2018 07:00

Jan Beukelman, lid van GESS, viert jubileum: 60 jaar lid

Geschreven door

Jan BeukelmanEen van onze leden heeft een bijzonder jubileum te vieren: Jan Beukelman, lid van de vereniging GESS Sittard.

Jan Beukelman is al bondslid sinds 1 september 1958, dat is dus vandaag 1 september op de kop af 60 jaar!! 

Een prachtige mijlpaal, waar we onze diamanten jubilaris van harte mee feliciteren.

Jan Beukelman is niet alleen lid, maar zelfs ERElid van GESS. Hij werd in juli 1977 tot erelid van zijn club GESS benoemd.

We hebben contact opgenomen met Jan vanwege dit jubileum en hij meldt dat hij nog steeds actief is in het schaken. Hij speelt in een clubje van 10 leden uit Soest en Baarn. Hij is competitieleider en organiseert ieder jaar naast de gewone competitie in de zomer een snelschaaktoernooitje. Dat toernooitje vond onlangs plaats en Jan heeft het kunnen winnen, overigens net als de competitie.

Verder is hij commissaris schaken van de Contactraad Nederlandse Sociëteiten. Hij is lid van de Heerensociëteit Baarn, waar hij sinds 2008 1x per jaar simultaan speelt tegen 12 leden. Jan schrijft verder: "Daar organiseer ik sinds twee jaar ook een schaakclinic met Pascal Losekoot als instructeur. Tevens speel ik in het viertal van de Baarnse sociëteit. Naast het schaken speel ik ook nog steeds tuba in een dixielandorkest. Als programmacommissaris van de Probusclub Baarn-Soest 2000 organiseer ik lezingen en excursies. Aangezien ik het ook nog leuk vind om aan mijn meer dan 100 jaar oude huis te knutselen, verveel ik mij geen moment."

Jan Beukelman staat hoog op onze lijst van trouwste leden.

Voor deze lijst klik hier

Oproep aan alle leden: geef wijzigingen of aanvullingen s.v.p. even door

Laatst aangepast op maandag, 17 september 2018 20:43

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Aankomende activiteiten

Alex Vinken banner

Bekijk ook onze facebook pagina.

facebook pagina logo lisb 

 

png bpb.fw

 

png ispw.fw

Ga naar boven