donderdag, 16 januari 2020 20:57

Opbrengst via Sponsorkliks op deze website: we zijn nu boven de 400 euro

Geschreven door

SponsorkliksDe opbrengst voor de Limburgse Schaakbond via de button SponsorKliks op deze website is de grens van 400 euro ruim gepasseerd.

Wie wel eens online een aankoop doet bij een webwinkel, kan zonder kosten en alleen maar met een paar extra muisklikken het schaken in Limburg financieel steunen.

Hoe werkt het? Er zijn twee manieren:

1. Via onze website, klik op de button Sponsorkliks

Op onze site zie je in de rechterkolom een button met het kopje 'Sponsor gratis'. Als je daar op klikt, kom je op een pagina met een heleboel webwinkels; je selecteert de webwinkel die je moet hebben en je doet je aankoop. De Limburgse Schaakbond ontvangt daar een commissie over. Bij elke aankoop is dat een klein bedrag, maar alle beetjes baten en op het ogenblik is de opbrengst € 403,85.

Let wel, jij betaalt niks extra. De webwinkel betaalt een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. Overigens is dit geheel anoniem. Niemand kan zien wie de bestelling heeft geplaatst.

Een voorbeeld: een van onze leden kocht onlangs een wasmachine bij Coolblue. Dit leverde de LiSB 16 euro op (!) en dat alleen maar dankzij een paar muisklikken.

Dus, hierbij een oproep: doe niet rechtstreeks bij de webwinkel de aankoop, maar klik eerst even op de banner op onze website.

2. Via app op smartphone of tablet

Doe je aankopen via je mobiele telefoon of tablet? Er is nu ook de mogelijkheid om dit via een app van Sponsorkliks op de smartphone te doen. Installeer even de app van SponsorKliks. Via de app is het nog gemakkelijker om een bestelling te doen via de pagina van SponsorKliks. 

Zet na het downloaden van de SponsorKliksapp (klik hier voor Android en hier voor Apple) het pictogram op je homepage van je telefoon of tablet, dan weet je zeker dat je de LiSB de volgende keer niet vergeet.

Laatst aangepast op zondag, 12 januari 2020 19:44

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Aankomende activiteiten

Alex Vinken banner

Bekijk ook onze facebook pagina.

facebook pagina logo lisb 

 

png bpb.fw

 

png ispw.fw

Ga naar boven