Deze pagina afdrukken
vrijdag, 15 mei 2020 11:16

Filmpje: hoe kun je ons steunen met een paar muisklikken?

Geschreven door

SponsorkliksOp ozne website hebben we al een tijdje een button staan van SponsorKliks. Dit heeft de Limburgse Schaakbond al bijna 420 euro opgeleverd. Er is nu een filmpje zodat je kunt beluisteren hoe het werkt.

Wie wel eens online een aankoop doet bij een webwinkel, kan zonder kosten en alleen maar met een paar extra muisklikken het schaken in Limburg financieel steunen.

Hier is een filmpje met uitleg te te beluisteren:

 

 

Hier onder kun je ook lezen hoe het werkt. Er zijn twee manieren:

1. Via onze website, klik op de button Sponsorkliks

Op onze site zie je in de rechterkolom een button met het kopje 'Sponsor gratis'. Als je daar op klikt, kom je op een pagina met een heleboel webwinkels; je selecteert de webwinkel die je moet hebben en je doet je aankoop. De Limburgse Schaakbond ontvangt daar een commissie over. Bij elke aankoop is dat een klein bedrag, maar alle beetjes baten en op het ogenblik is de opbrengst € 417,26.

Let wel, jij betaalt niks extra. De webwinkel betaalt een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. Overigens is dit geheel anoniem. Niemand kan zien wie de bestelling heeft geplaatst.

Een voorbeeld: een van onze leden kocht onlangs een wasmachine bij Coolblue. Dit leverde de LiSB 16 euro op (!) en dat alleen maar dankzij een paar muisklikken.

Dus, hierbij een oproep: doe niet rechtstreeks bij de webwinkel de aankoop, maar klik eerst even op de banner op onze website.

2. Via app op smartphone of tablet

Doe je aankopen via je mobiele telefoon of tablet? Er is nu ook de mogelijkheid om dit via een app van Sponsorkliks op de smartphone te doen. Installeer even de app van SponsorKliks. Via de app is het nog gemakkelijker om een bestelling te doen via de pagina van SponsorKliks. 

Zet na het downloaden van de SponsorKliksapp (klik hier voor Android en hier voor Apple) het pictogram op je homepage van je telefoon of tablet, dan weet je zeker dat je de LiSB de volgende keer niet vergeet.

 

Laatst aangepast op vrijdag, 15 mei 2020 19:54