Eerste schaakrubriek verschenen in Limburgse weekkranten

De wekelijkse schaakrubriek van Henk van Gool in dagblad De Limburger heeft vanaf nu een vervolg in de Limburgse weekkranten.

In de weekkranten van woensdag 21 februari 2018 is de eerste aflevering verschenen op een denksportenpagina. Voor deze pagina klik hier

Dit is een vervolg op de wekelijkse schaakrubriek in het dagblad 'De Limburger'. Op woensdag 20 december 2017 verscheen de laatste aflevering van deze wekelijkse schaakrubriek in het dagblad; daarmee kwam een einde aan een zeer lange periode van een wekelijkse schaakrubriek in de krant. Het dagblad stopte met de wekelijkse denksportrubrieken (schaken, dammen, bridge).

De rubrieken zijn nu voortgezet op een nieuwe denksportpagina van weekblad VIA (Limburg). Dit weekblad valt net als Dagblad de Limburger onder de Media Groep Limburg, maar heeft een andere redactie.
We zijn er natuurlijk blij mee dat de schaakrubriek niet verloren is gegaan. Het schaken staat nu weliswaar niet meer elke week in het dagblad, maar in de Limburgse weekkranten en via die kranten worden ook heel wat mensen bereikt! Wekelijks vallen op woensdag of donderdag ruim 526.000 exemplaren in de Limburgse brievenbussen. Daarmee worden ruim 700.000 Limburgers bereikt, zo blijkt uit lezersonderzoek.

Om alle schaakrubrieken in de krant na te lezen, zie:

schaakrubriek

Op de foto hier onder: Henk van Gool uit Venlo, redacteur van de schaakrubriek.

Media

P7060190
Ga naar boven
Positive SSL