vrijdag, 21 september 2018 19:10

Nieuw initiatief: een toernooienreeks (Grand Prix) in Limburg voor scholieren

Geschreven door

Cindy HarderEr is een nieuw initiatief om het schaken onder de jeugd te promoten: een toernooienreeks (Grand Prix) voor scholieren van het basisonderwijs en voortgezet onderwijs in Limburg.

Deze toernooienreeks wordt georganiseerd door "Op zijn Plaats Schoolschaak & Coaching" van Cindy Harder en Gino de Mon. Zij zetten zich al jaren in voor het jeugdschaak en schoolschaak. 

Cindy Harder (foto) is tevens lid van de jeugdcommissie van de Limburgse Schaakbond.

Per regio in Limburg (Noord, Midden, Zuid) zijn er 6 toernooien; deze zijn allemaal op de woensdagmiddag. In totaal gaat het dit seizoen in Limburg dus om 18 toernooien! Alle data zijn reeds gepland. Per middag worden 7 ronden gespeeld. De punten per leerling en per deelnemende school zullen bij elkaar worden opgeteld. Op het laatste toernooi van de betreffende regio wordt per regio een Grand Prix uitgereikt.  

Leerlingen van basisonderwijs en voortgezet onderwijs kunnen zich individueel inschrijven.  

Op woensdag 3 oktober is de aftrap in Venlo, aanvang 15.00 uur; prijsuitreiking rond 18.00 uur. Aanmelden kan tot 1 oktober 20.00 uur op het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Kosten voor deelname 5 euro p.p. 

Voor meer informatie klik hier

Verder heeft "Op zijn Plaats Schoolschaak & Coaching" het initiatief genomen voor een schoolschaakactiviteit in buurtcentrum Daalhof in Maastricht. Voor informatie hierover klik hier

Laatst aangepast op vrijdag, 28 september 2018 10:06

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Facebook Pagina

Bekijk ook onze facebook pagina.

facebook pagina logo lisb

Aankomende activiteiten

Ga naar boven