maandag, 10 september 2018 11:11

Oproep voor deelname aan Hutton-toernooi voor de jeugd

Geschreven door

Het bestuur van de LiSB roept de verenigingen op om te melden of er jeugdleden zijn die zouden willen deelnemen aan het Hutton-toernooi op zaterdag 13 oktober in Roosendaal.

De formule van het Hutton-toernooi is een toernooi tussen vertegenwoordigende teams van de provinciale bonden. Elke bond kan in elke leeftijdsklasse (A tot en met E) 1 viertal inschrijven.

Dit viertal kan dus samengesteld worden uit spelers van alle Limburgse verenigingen.

Dit is een mooi moment om samen te werken op jeugdgebied, iets wat in de toekomst vaker zal gebeuren wanneer we vooruit willen met het jeugdbeleid in Limburg.

Aan alle clubs is het verzoek om dit te delen binnen de vereniging (zeker ook aan ouders van jeugdleden,jeugdleiders en lesgevers!). Inschrijven dient vóór 1 oktober te gebeuren. 

Jean Bodelier zal, vanuit de jeugdcommissie, een en ander coördineren. CLubs die spelers in gedachten hebben om voor een team in aanmerking te komen, worden verzocht dit door te geven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met cc aan secretaris LiSB Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Denk daarbij ook aan het beschikbaar stellen van begeleiders en leden/ouders die willen rijden.

Natuurlijk kunnen de jeugdleiders (een aantal van hen hebben al eerder info ontvangen) ook gezamenlijk team-voordrachten doen, dat maakt het voor de coördinator alleen maar gemakkelijker. De LiSB betaalt de inschrijvingen en reiskosten.

Informatie: https://www.depion.nl/huttontoernooi 

Laatst aangepast op maandag, 10 september 2018 11:19

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Aankomende activiteiten

18-22 februari:

1e ronde LiSB Rapidcompetitie voor teams

Don. 21 februari:

3e ronde Open Kampioenschap Midden-Limburg

Zaterdag 23 februari:

Rapidtoernooi in Venlo

Don. 28 februari:

4e ronde Open Kampioenschap Midden-Limburg

 

Voor volledige kalender klik hier   

Bekijk ook onze facebook pagina.

facebook pagina logo lisb 

 

png bpb.fw

 

png ispw.fw

Ga naar boven