Uitslagen en foto's 59e Persoonlijk Jeugd Kampioenschap van Limburg

Op 5, 6 en 7 januari is het 59e Persoonlijk Jeugd Kampioenschap van Limburg gehouden in Tegelen.

Voor de uitslagen klik hier onder op de naam van de categorie (pdf-bestanden).

Categorie C

Categorie D

Categorie EFG

Voor een uitgebreide fotoreportage klik hier

Kampioenen:

Categorie C: Ties Dumont, woonnplaats Bocholtz, lid van SV Voerendaal (beste meisje: Nadia Divincenzo, woonplaats Voerendaal, lid van SV Voerendaal, echter Nadia is geen kampioen omdat er in de cat. C geen meisjeskampioenschap aan verbonden was).

Categorie D: Etienne Carboex, woonplaats Genk (B), lid van DJC. Geen meisjesdeelname.

Categorie E: Jelmar Klinkenberg, woonplaats Maastricht, lid van SV Voerendaal. Meisjeskampioen: Eline Arts, woonplaats Stein, lid van DJC.

Categorie F: Noach Schouenberg, woonplaats Venlo, lid van Tegelse SV. Geen meisjesdeelname.

Categorie G: Eli Hermans, woonplaats Venlo, lid van Tegelse SV. Geen meisjesdeelname. 

Voor verslag vorig jaar klik hier

Voor een historisch overzicht van alle kampioenen klik hier

Voor het kampioenschap dat van 5 t/m 7 januari 2018 werd gespeeld gold een nieuwe opezet. Er is niet meer in alle categorieën gespeeld. Tijdens de Algemene Leden Vergadering van de Limburgse Schaakbond op zaterdag 23 sept. 2017 is daar een besluit over genomen. 

Voor het Persoonlijk Jeugd Kampioenschap van Limburg vervallen de categorieën A/B en de categorie C-meisjes, vanwege de uiterst geringe deelname hieraan en het feit, dat er geen plaatsing voor de NK meer op het spel staat. De kampioenstitels in deze klassen worden, met ingang van seizoen 2017-2018, toegekend aan de spelers die overall de beste score hebben in de Jeugd Grand Prix toernooien van het betreffende seizoen (van belang is dus: meedoen aan de toernooien). Voor meer informatie over het besluit n.a.v. het ingediende voorstel, klik hier

Media

2018 Limburgs jeugdkampioenschap, Tegelen
Ga naar boven
Positive SSL