woensdag, 25 april 2018 00:05

Uitslagen en foto's van 19e Burg. Cortenraad jeugdtoernooi in Eijsden

Geschreven door
Op zondag 22 april organiseerde Schaakvereniging Eijsden voor de 19e keer het Burgemeester Cortenraad Toernooi.
Het Burgemeester Cortenraad toernooi is een toernooi voor scholieren in het basisonderwijs en middelbaar onderwijs. Het aantal deelnemers was iets lager dan gehoopt, maar met 23 spelers en een schare aan ouders en begeleiders was de zaal van speellocatie Heerlijkheid Breust in Eijsden goed gevuld en werd het een leuke dag.
Er werd traditioneel gespeeld in drie categorieën: basschool beginners, basisschool gevorderden en middelbare school. Het deelnemersveld vormde dan ook weer een gezellige mix van enthousiaste beginners en meer ervaren spelers, onder wie diverse “vaste gasten”. De categorieën basisschool gevorderden en middelbare school  werden samengevoegd tot één spelersgroep, maar voor de eindstand uiteraard gesplitst. De prijsuitreiking gebeurde als ieder jaar door de naamgever en warm behartiger van het toernooi, oud- burgemeester Cortenraad.
 
De uitslagen:
 
Basisischool beginners  
1. Jelle Maas
2. Boris Pieters
3. Luka Evans-Mastboom.
 
Basisschool gevorderden
1. Jelmar Klinkenberg
2. Wouter van Aalst
3. Myrthe de Koning.
 
Middelbare school
1. Ties Dumont
2. Justin van Wijk
3. Nadia DiVincenzo.
 
De beker voor beste middelbare school werd niet uitgereikt omdat hiervoor minimaal vier deelnemers voor dezelfde school vereist zijn. De beker voor beste basisschool ging naar de Bernard Lievegoedschool, die hiermee ook de wisselbeker voor de derde maal wonnen en die mogen ze dus ook in hun prijzenkast zetten.
We danken iedereen die op enige wijze een bijdrage heeft geleverd aan het slagen van het toernooi. Bekijk ook het fotoalbum (foto’s geleverd door Jos Dumont, Cindy Harder en Richard/Leon Vermeij).
 
Voor foto-album klik hier
Laatst aangepast op woensdag, 25 april 2018 00:39

Media

2018 Burgemeester Cortenraad toernooi voor de jeugd, Eijsden

Zoeken

Facebook Pagina

Bekijk ook onze facebook pagina.

facebook pagina logo lisb

Aankomende activiteiten

Ga naar boven